Ce Mai Pregateste Basescu?

by

Comentariu preluat de la prietenul meu Marcus. (http://marcus64.wordpress.com/2011/08/04/bagati-l-vere-in-safe-si-aruncati-cheia/)


“Ce sa le mai dau eu oare romanilor de sa ma tina minte??? Ha, ha, ha le voi da o lovitura de stat de sa-i invat minte!!!!”

“Daca Basescu isi permite astazi sa umble dezlegat, fara supraveghere medicala de specialitate si camasa de forta pe la televiziunea sau postul public de radio, unde sa debiteze nestingherit tot ce-i trece prin tartacuta aia puternic atinsa de nebunie, noi, ca popor martor la o asemenea circoteca, trebuie sa-i multumim lui Voiculescu.
Tot acest marasm a inceput imediat dupa alegerile din 2004, cand datorita tradarii lui Voiculescu ajuns in Parlament pe spinarea PSD-ului, chiombu a putut sa schimbe rezultatul alegerilor in favoarea Aliantei DA si sa instaleze guvernul Tariceanu. Ei bine din acel moment, chiombila, pas cu pas, si-a vazut linistit de ale lui, calcand totul in picioare, incepand cu Constitutia si partidele politice si terminand cu “poporul suveran” pe care il umileste cu fiecare cuvintel rostit concomitent cu ingroparea sa de viu.
Dupa mai bine de sase ani de chiombilisme, imbecilul de-si zice sef de stat a ajuns pur si simplu sa elucubreze pe marginea textului constitutional si cuprins de disperarea pierderii mai mult ca sigure a alegerilor parlamentare, respectiv apropierea zilei sfinte a judecatii, pe fondul zgomotului de catuse, omu’ o pune de-a dreptul cu o amenintare de lovitura de stat, intrepretand din nou Constituuitia dupa ureche si in folos personal.
Daca n-ai sti ca e nebun ai crede ca e tampit cand scoate ceea ce scoate pe gura de pe pozitia de preşedinte. Este clar ca individul trebuie luat cu forta si internat, la cat de periculos a luat-o la vale si in materie de poliica externa, dar mai ales in ceea ce priveste desfiintarea a tot ceea ce tine de stat de drept in Romania, am avea nevoie de un rege si de un seif pentru a pune capat cat mai curand acestui flagel din ce in ce mai greu de suportat.
Culmea este ca dobitocu chiar nu glumeste si este in stare, dupa consumarea alegerilor de anul viitor, sa numeasca pe cine vrea muschiul lui ca prim ministru, indiferent de vointa electoratului exprimata prin scorul obtiinut de USL. Si nu stiu de ce, dar inclin sa cred ca-i va iesi si aceasta manevra. Ba stiu de ce. Pentru ca n-are nimeni curajul sa-l trimita in mod public sa se caute si sa se trateze de capatana rau atinsa de nebunie.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: